dinsdag 19 maart 2013

Jules komt op bezoek

Eindelijk... het was zo ver. Dit weekend kwam Jules officieel op bezoek. Hier kwam ie al eerder, maar dat was enkel om een fluovestje te maken. (Dat de kindjes toen ook superblij waren en een hele week met hem konden spelen, laten we terzijde).
Kleine Zus glunderde het hele weekend. Jules mocht mee naar de winkel, naar de balletles, de kippen voederen, de schapen voederen.... Ja, Jules mocht zelfs mee naar de carnavalstoet.
Groot was de paniek in Kleine Zus' ogen toen bleek dat Jules geen verkleedkleren meegenomen had. Maar daar verzonnen we wel wat op. Ik had in mijn stoffenla nog enkel lapjes liggen. Eind december kreeg ik van Mr. H. een nieuwe naaimachine ('t Is echt een schat, mijne mens!!) waar een heleboel siersteken opstaan. Dit was de ideale gelegenheid om die steken even deftig uit te proberen. Et voilà, Jules werd indiaan... (patroontjes vind je hier)Het hele weekend was Juleske zóóóó braaf geweest !! Met momenten wist ik zelfs niet meer dat ik hem in huis had, je zou hem zo vergeten. Dit verdiende gewoon een cadeautje. Eentje voor in de lente, want die dikke trui moet dan wel uiterst warm zijn.Het werd zorgvuldig ingepakt en in zijn logeerkoffertje gestoken. Dat mocht hij samen met de kleuters in de klas openmaken. Even wilde ik graag een vlieg zijn...
5 opmerkingen:

 1. Zo leuk hé! Toffe kleertjes, ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhh geweldig!!! Ik weet wat te doen vanavond ;-) (Nog eens bedankt voor je reactie op FB)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die patroontjes die je gebruikt, heb je die moeten aanpassen voor jules? of heeft pompom dezelfde maten als jules? bedankt voor de tip alleszinds!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pompon heeft exact dezelfde maten als Jules. Je hoeft helemaal niets aan te passen, hoor en de tip is heel graag gedaan, flooke ;)

   Verwijderen