woensdag 23 mei 2012

Yo no hablo espagnol, italiano o portugués

Vanavond was het eindelijk zover. Het patroontje ligt al maanden in de kast. Iets weerhield me steeds om eraan te beginnen.  Waarschijnlijk zou het een project worden gespreid over verschillende avonden, maar ik zou het wel halen. En vooral... het zou Kleine Zus beeldig staan. Bovendien voorspelde men wat warmer weer. Een lekker frisse jurk voor mijn kleine meid kwam dus van pas. .Vol goede moed begon ik eraan... pakje open, patroonvel eruit, patroonvel bekijken (oh, 1,5 cm naadwaarde zit erin begrepen, da's handig!)... Spannend allemaal!! Ik had best wel een beetje zenuwen. Ik zag op het patroon onder andere enkele rimpeltekeningetjes staan. Ja, ja, dit was weer een nieuwe uitdaging. Ik zag het helemaal zitten.
Maar met tekeningen alleen kom ik er niet. Toch maar even de handleiding lezen.


Ik zocht overal, maar een Nederlandstalige handleiding zat er niet bij. Is me dat even balen!! Ik voel me gelijk weer in het zak gezet. Betaal ik € 8,50 voor enkel een patroonblad...
Maar misschien kunnen jullie me helpen... Heeft er iemand van jullie misschien de Nederlandstalige handleiding van het patroontje van Burda 3026? En is die iemand dan ook even bereid om het even door te mailen? Mijn dank is van onschatbare waarde!!!
Ik kan natuurlijk ook altijd even overwegen om een snelcursus Spaans, Italiaans of Portugees te volgen ;-))

3 opmerkingen:

 1. Ziet er wel een leuk kleedje uit. Ik heb het patroontje niet en ken de talen niet maar misschien kan ik zo wel helpen. Wat zou ge graag verduidelijkt hebben?? Het rimpelen kan ik al uitleggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kaen, misschien moeten we nog eens afspreken, kunnen we het patroon samen uitpluizen? Wat denk je?

   Verwijderen
 2. Een héél goed idee...... Dit weekend is wel een laaaaannnnngggg weekend??????????

  BeantwoordenVerwijderen