maandag 16 april 2012

Pay it Forward

Op 'Lotte's frutsels' las ik over Pay it Forward (die het op haar beurt weer las van Zazozip): een leuk initiatief. (Wie wil er nu NIET een betere wereld ;-))

Concreet gaat het hierover:

"Pay it forward 2012" (geleend bij Zazozip...)

Op Facebook doet dit "Pay-it-forward"-initiatief opnieuw de ronde ... en ik wil dit ook graag op mijn blog de wijde wereld in sturen ... zeg maar een give-away met een positieve boodschap achter. Tuurlijk wil ik veel volgers maar ik wil deze keer vooral 5 blije mensen.


Ik beloof om iets handgemaakt te maken voor de eerste vijf mensen die hieronder reageren (ik kies wat het zal worden). Zij moeten dit op hun beurt in hun status plaatsen en iets handgemaakts maken voor de eerste vijf mensen die reageren.

De regels zijn dat het met de hand gemaakt moet worden en ontvangen moet worden voor het einde van 2012. Het kan net zo simpel zijn als het maken van een kop koffie voor een vriend. Die kop koffie moet je niet letterlijk nemen, we willen niet dat die koffie uitloopt in de brieventas van de postbode die met onze online bestellingen moet zeulen, trouwens ik lust geen koffie ;-) Klein en schattig voldoet zeker!

Beter kon ik het zelf niet verwoorden ;-)) Zin om mee te doen? Enkel de 5 eerste reacties tellen, dus waag vlug je kans. Spannend!!


1 opmerking:

  1. Hoe leuk is dit!!! Is gewoon super!! Ga ik vanavond ook op mijn blogje zetten!! groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen