vrijdag 27 april 2012

Post


Van toen ik nog op kot zat, hou ik al van 'post'. 's Morgensvroeg (lees: middag) werd er door mijn kotgenoten al eens een briefje onder mijn deur geschoven. 'Post' krijgen of 'post' versturen, het was, en is nog steeds  geweldig. Tegenwoordig krijg ik niet meer zo vaak 'post'. (of toch geen dingen die onder dezelfde noemer vallen.
Deze week vielen er  2 pakjes, vlak achter mekaar, in de bus.
Het eerste kwam van deze mevrouw. 
De verpakking van de verpakking vond ik al beeldig. Ik was er zo van onder de indruk dat ik vergat een foto van de stempel te trekken. (hier vind je nog een afbeelding)


 

Een tijdje geleden vroeg ik aan Karen of ze geen stempel kon maken voor Juf Anneleen. Juf Anneleen heeft een speciaal plekje gekregen in het hartje van zoonlief. Gedurende de paasperiode stond er in zijn klasje een broedmachine en werden er 2 kuikentjes geboren. Een zwart en een wit. Grote broer is zot van kuikentjes. En van muziek. Als je weet dat Juf Anneleen ook nog eens gitaar speelde in de klas.... tja, ik moet er geen tekeningetje meer bij maken, zeker? Maar na de paasvakantie verliet Juf Anneleen zijn klasje en werd ze juf van het instapklasje. Een stempel met kuikentjes bleek een ideaal geschenk. Dus dank je wel, Karen!!

Het tweede pakje volgde 's anderendaags. Jawel, 2 keer feest in de week!! Ik kreeg een mooie, grote envellop van hier.


Het stofje dat erin zat, bleek nog mooier in het echt te zijn. Het was een supersnelle levering met een fantastische service! Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Én ik kan weer aan de slag. Benieuwd wat het zal worden.... nog even geduld. Er staan eerst nog 2 rokjes op het programma.

2 opmerkingen:

  1. Ik krijg ook graag post. Zeker als er zo'n mooie dingen in zitten. Mooi stofje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi, graag gedaan en ik ben héél blij dat de juf ze mooi vond!

    BeantwoordenVerwijderen