donderdag 15 maart 2012

Het rokje


Het eerste rokje is een feit!!!! Het is me dan toch gelukt... op een paar beginnersfoutjes na. Zo vergat ik bij het knippen een 5tal cm bij te tellen voor de omslag van de elastiek... Oeps!! Nou ja, dan wordt het maar een zomerrokje in plaats van een lenterokje. (Trouwens, echt verloren is het niet, want het rokje krijgt zowiezo een tweede kans bij kleine zus ;-))

Het maken van het rokje deed me goesting krijgen in meer.  Met 1 rokje gaat Grote Zus de zomer niet doorkomen en Kleine Zus kan ook nog wel wat lente-/zomerrokjes gebruiken. Ik ging op zoek naar stofjes en vond dit:


Fleurig, vind je niet?  Dat is weer goed voor mijn lentegevoel... Aaaaaaaahhhhh, de lente is in aantocht.... ik voel het, ik proef het, ... ja, ik weet het zeker. Draakje, de poes, denkt er net zo over. Ze ligt al de hele middag te soezelen in de zon. De eerste zonnestraaltjes werden haar iets te warm, want deze namiddag vond ik haar onder de tuintafel.... Betrapt!!! 

 
 

Oh, ja... nu ik helemaal into rokjes ben, kijk ik natuurlijk uit naar het boek van deze madam. En ik ben niet alleen, denk ik....

3 opmerkingen:

  1. super leuk rokske!!! En die stofkes zijn geweldig. Dat rood met die bloemekes is al mijn favorietje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Spannend, hè, Pluisje!! Een kinderhand is snel gevuld, zeggen ze ;-)). Morgen onder mijn middagpauze ga ik toch even vlug langs de boekhandel...

      Verwijderen