vrijdag 2 maart 2012

Kiezen

Heel, heel stilletjes komt de lente kijken. De krokussen staan al te paraderen in de tuin en hier en daar komt een tulpje voorzichtig piepen. En dan is er dat moment dat je naar je kinderen kijkt en denkt... 'Hey, is die broek nu gekrompen?', 'Was dat rokje niet ietsje langer?' Nee, ze zijn weer een stukje gegroeid, mijn kleine kotertjes.
Tijd dus voor een nieuw 'projectje'. Een rokje voor de meisjes en een korte broek voor de zoon. Inspiratie haalde ik hier en hier. Gelukkig heb ik nog even tijd, maar ik ben toch stilaan stof aan het kiezen. Hier wringt het schoentje.... ik KAN NIET KIEZEN!!! Twijfel overvalt me bij elk nieuw stofje dat ik zie.
Ik zou het mezelf een stuk makkelijker kunnen maken en het kiezen overlaten aan de kids. Helaas hebben zíj ook mijn genen.
Ik schuim de webshops van Vermiljoen, Bambiblauw, Koekepeertje, Julia's shop af. Het aanbod is zo groot en omdat ik nog maar een beginnende naaister ben, wil ik wel een makkelijk stofje. Dus..........HULP!!

1 opmerking:

  1. Voor te oefen zou ik toch een goedkoper stofje nemen van stoffenspecktakel bv...En het best de stofjes eerst wassen want ze kunnen krimpen.grtjs brigitte

    BeantwoordenVerwijderen